Shopping by Brand
FAQ - Όροι χρήσης


Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά τους παρακάτω όρους και προϋποθέσεις. Όταν επισκέπτεστε τις σελίδες του bybrand.gr και κάνετε χρήση των υπηρεσιών του, συμφωνείτε ότι αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παρακάτω όρους και προϋποθέσεις. Σε περίπτωση που δεν συμφωνείτε με τους παρακάτω όρους και προϋποθέσεις, παρακαλούμε μην εισέλθετε και μην κάνετε χρήση των υπηρεσιών του bybrand.gr. Συμφωνείτε να χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες του bybrand.gr με τρόπο που δεν αντίκειται στην ισχύουσα νομοθεσία και σύμφωνα με τους όρους που παρουσιάζονται ακολούθως. Επίσης οι παρακάτω όροι χρήσης ενδέχεται με το πέρασμα του χρόνου να τροποποιηθούν. Παρακαλούμε όπως επισκέπτεστε αυτή τη σελίδα τακτικά, προκειμένου να ενημερώνεστε σχετικά με τροποποιήσεις των όρων χρήσης. Στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας αναγράφεται η ημερομηνία κατά την οποία τροποποιήθηκαν οι όροι χρήσης.

Γενικοί Όροι χρήσης του bybrand.gr

Ως χρήστης των υπηρεσιών του bybrand.gr αποδέχεστε ότι:
 • Δε θα εισάγετε στο bybrand.gr κανένα στοιχείο το οποίο θα αντίκειται στους ισχύοντες νόμους ή θα είναι προσβλητικό, παράνομο, πορνογραφικό, απειλητικό και γενικά ενοχλητικό προς το bybrand.gr ή/και τους χρήστες του.
 • Δεν υποδύεστε κάποιο άλλο πρόσωπο και τα στοιχεία που εισάγετε αφορούν μόνο εσάς.
 • Δεν χρησιμοποιείτε υβριστικούς – προσβλητικούς χαρακτηρισμούς ή/και απαγορευμένα ψευδώνυμα. Οι διαχειριστές του bybrand.gr διατηρούν το δικαίωμα τροποποίησης ή διαγραφής σχολίων που περιέχουν υβριστικούς – προσβλητικούς χαρακτηρισμούς.
 • Δεν χρησιμοποιείτε κεφαλαίους χαρακτήρες στα σχόλια. Οι διαχειριστές του bybrand.gr διατηρούν το δικαίωμα διαγραφής αυτών.
 • Δεν επαναλαμβάνετε το ίδιο σχόλιο. Οι διαχειριστές του bybrand.gr διατηρούν το δικαίωμα διαγραφής αυτών.
 • Δεν διαφημίζετε οτιδήποτε μέσα από τη φόρμα αποστολής σχολίων. Οι διαχειριστές του bybrand.gr διατηρούν το δικαίωμα διαγραφής σχολίων που μοναδικό στόχο έχουν να διαφημίσουν websites, προϊόντα, υπηρεσίες.
 • Είστε ο μόνος υπεύθυνος-η για οποιαδήποτε προβλήματα προκύψουν κατά τη χρήση των υπηρεσιών του bybrand.gr και το bybrand.gr δεν είναι υπεύθυνο για κανέναν έμμεσο ή άμεσο λόγο που να αφορά οποιουδήποτε είδους αποζημίωση απέναντί σας. Παρόλα αυτά, οι διαχειριστές του bybrand.gr θα καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να εξασφαλιστεί η απρόσκοπτη λειτουργία του παρόντος δικτυακού τόπου.
 • Δε θα δίνετε προσωπικά στοιχεία (πχ τηλέφωνα, διευθύνσεις) τα οποία μπορούν να χρησιμοποιηθούν από άλλους, ώστε να προσωποποιήσουν το προφίλ σας, παρά μόνο τα στοιχεία τα οποία περιγράφουν τα χαρακτηριστικά σας στα πλαίσια χρήσης της παρούσας υπηρεσίας.
 • Το bybrand.gr διατηρεί το δικαίωμα προβολής επί πληρωμή προϊόντων ή/και υπηρεσιών ή/και προσώπων.

Αποποίηση ευθύνης του bybrand.gr

Το bybrand.gr δε φέρει καμία ευθύνη για την ακρίβεια, το περιεχόμενο και τη διαθεσιμότητα της πληροφορίας που είναι προσβάσιμη μέσω της χρήσης των υπηρεσιών του. Οι υπηρεσίες του bybrand.gr παρέχονται χωρίς κανενός είδους εγγύηση. Συμφωνείτε ότι η χρήση της υπηρεσίας επαφίεται εξ΄ολοκλήρου σε δική σας ευθύνη. Σχετικά με τα προϊόντα που προβάλλονται πρέπει να σας ενημερώσουμε ότι ΔΕΝ γίνεται καμία αγορά ή χρηματική συναλλαγή στο bybrand.gr, όλοι οι σύνδεσμοι σας μεταφέρουν στο προβαλλόμενο κατάστημα (sponsor merchant) και εκεί ισχύουν οι όροι πληρωμής του καταστήματος. Το bybrand.gr και οι συνεργάτες του δεν είναι υπεύθυνοι για οποιαδήποτε άμεση, έμμεση, τυχαία ή συνεπαγόμενη ζημία ή ανακρίβεια που προέρχεται από τη χρήση της υπηρεσίας ή αδυναμία πρόσβασης και χρήσης. Επίσης ο κάθε συντάκτης διατηρεί το δικαίωμα της υποκειμενικότητας της άποψής του.

Πνευματικά Δικαιώματα

Εργα πνευματικής ιδιοκτησίας τρίτων που τυχόν συγκαταλέγονται στο bybrand.gr έχουν τεθεί για λόγους ενημέρωσης και μόνο. Εφόσον ζητηθεί από τους δικαιούχους θα αφαιρεθούν άμεσα. Επιτρέπεται η χρήση και η ανάρτηση περιεχομένου του bybrand.gr σε άλλους ιστοτόπους, μόνο με ταυτόχρονη παραπομπή στο άρθρο. Η παραπομπή μπορεί να είναι ενεργός σύνδεσμος (link) και να παραπέμπει στο άρθρο ή στην αρχική σελίδα. Τα προσωπικά σας δεδομένα στο bybrand.gr είναι απόρρητα. Δεν διαθέτουμε τα προσωπικά σας δεδομένα σε τρίτους. Στο bybrand.gr, αναγνωρίζουμε την ανάγκη προστασίας της ιδιωτικής σας ζωής και την σημαντικότητα της. Εδώ θα βρείτε πληροφορίες σχετικά με τους τύπους προσωπικών δεδομένων που συλλέγουμε όταν χρησιμοποιήτε την ιστοσελίδα της bybrand.gr και τι κάνουμε για να προστατέψουμε τα δεδομένα αυτά. Δεν διαθέτουμε τα προσωπικά σας δεδομένα σε τρίτους.

ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΑΠΟΡΡΗΤΟ

 • Η bybrand.gr συλλέγει αυτόματα και αποθηκεύει τα ονόματα των domain, αλλά όχι και τις διευθυνσεις e-mail των επισκεπτών του ιστοχώρου της (εκτός εάν οι πληροφορίες αυτές έχουν καταχωρηθεί από τον επισκέπτη). Αποθηκεύουμε και αναλύουμε συνολικά τα στοιχεία των σελίδων στα οποία έχουν πρόσβαση οι επισκέπτες.
 • Τα στοιχεία τα οποία η bybrand.gr συλλέγει, αποθηκεύει και αναλύει, χρησιμοποιούνται για τη βελτίωση των υπηρεσιών που θα προσφέρει στους σημερινούς και αυριανούς πελάτες της.
 • Στις περιπτώσεις που ο επισκέπτης μάς παρέχει προσωπικά στοιχεία (π.χ. διεύθυνση) διαδικτυακά για κάποιο συγκεκριμένο σκοπό, θα του αποστέλονται πληροφορίες μόνο σε σχέση με τον τρόπο αξιοποίησης αυτών των προσωπικών στοιχείων, με την ακόλουθη εξαίρεση. Οι επισκέπτες μπορεί να λάβουν αλληλογραφία από τη bybrand.gr με πληροφορίες για τα νέα προϊόντα και τις υπηρεσίες της ή για εκδηλώσεις της bybrand.gr που θα πραγματοποιηθούν στο μέλλον. Εάν κάποιος επισκέπτης δεν επιθυμεί να λαμβάνει τέτοιου είδους αλληλογραφία, μπορεί να το δηλώσει κατά τη διαδικτυακή υποβολή των πληροφοριών στη bybrand.gr.
 • Η bybrand.gr αποθηκεύει τις διευθύνσεις e-mail και την αλληλογραφία όλων εκείνων που επικοινωνούν μαζί της μέσω e-mail ή διαδικτυακών φορμών (newsletter). Εάν κάποιος επισκέπτης έχει υποβάλλει κάποιο e-mail ή διαδικτυακή φόρμα στη bybrand.gr , μπορεί να λάβει αλληλογραφία με πληροφορίες για τα νέα προϊόντα και τις υπηρεσίες της ή για εκδηλώσεις που πρόκειται να πραγματοποιηθούν από τη bybrand.gr . Εάν ο επισκέπτης δεν επιθυμεί να λαμβάνει τέτοιου είδους αλληλογραφία, έχει τη δυνατότητα να το δηλώσει κατά την αποστολή e-mail προς τη bybrand.gr .
 • Τα στοιχεία που οι επισκέπτες οικειοθελώς παρέχουν μέσω διαδικτυακών ερευνών και/ή εγγραφών σε ιστοχώρους, ενδέχεται να αποθηκευτούν, να αναλυθούν και να χρησιμοποιηθούν για διαφημιστικούς σκοπούς (newsletter). Και σε αυτή την περίπτωση, εάν κάποιος επισκέπτης δεν επιθυμεί να λαμβάνει τέτοιου είδους αλληλογραφία, έχει τη δυνατότητα να το δηλώσει κάθε φορά που υποβάλλει στοιχεία στη bybrand.gr οn-line. Είναι εφικτή η πρόσβαση και διόρθωση των στοιχείων εγγραφής που υποβάλλονται διαδικτυακώς. Οποιαδήποτε τροποποίηση των στοιχείων θα πρέπει να γίνεται από τους εγγεγραμμένους χρήστες.
 • Η αλληλογραφία που υποβάλλεται μέσω email ή διαδικτυακών φορμών στη bybrand.gr θα διατηρείται μόνο για το χρονικό διάστημα που χρειάζεται. Έχουν ληφθεί τα απαραίτητα μέτρα για την προστασία κατά της μη εξουσιοδοτημένης πρόσβασης, αλλοίωσης, κοινοποίησης και καταστροφής των στοιχείων. Επιπλέον, η πρόσβαση στα προσωπικά δεδομένα γίνεται μόνο από περιορισμένο αριθμό ατόμων που απαιτείται να έχουν πρόσβαση σ' αυτά, καθώς το υπαγορεύει η θέση τους, και προκειμένου να απαντήσουν στην αλληλογραφία του επισκέπτη.
 • Η bybrand.gr δεν θα κοινοποιεί τα προσωπικά σας δεδομένα σε άλλες εταιρίες ή άτομα χωρίς την άδειά σας. Ωστόσο, η bybrand.gr μπορεί να χρειαστεί να δώσει το όνομα και τη διεύθυνση παράδοσης σε τρίτους οι οποίοι αναλαμβάνουν την παροχή συγκεκριμένων υπηρεσιών (π.χ., εξυπηρέτηση πελατών, ή κάποια μεταφορική εταιρεία)
 • Οι επισκέπτες που δίνουν διαδικτυακά τον αριθμό τηλεφώνου τους στη bybrand.gr μπορεί να λάβουν κάποιο τηλεφώνημα σχετικό με τις πληροφορίες που αναζητούν, αιτήματα τεχνικής υποστήριξης ή παραγγελίες που έχουν υποβάλλει διαδικτυακά. Επιπλέον, μπορεί να επικοινωνήσουμε μαζί σας τηλεφωνικώς για να σας ενημερώσουμε σχετικά με νέα προϊόντα και υπηρεσίες ή τις εκδηλώσεις που πρόκειται να πραγματοποιηθούν στο μέλλον. Εάν κάποιος επισκέπτης δεν επιθυμεί να επικοινωνήσουμε μαζί του τηλεφωνικώς, μπορεί να δηλώνει την προτίμησή του κάθε φορά που θα υποβάλλει διαδικτυακά τα στοιχεία του στη bybrand.gr .
 • Η bybrand.gr παρέχει συνδέσμους για τοποθεσίες τρίτων εταιριών ή ατόμων. Κατά τη σύνδεση των επισκεπτών μέσω του bybrand.gr με κάποιο άλλο ιστοχώρο, ισχύει η πολιτική προστασίας του απορρήτου του νέου ιστοχώρου και θα εφαρμόζεται αυτή αποκλειστικά για το συγκεκριμένο ιστοχώρο. Καθώς η bybrand.gr δεν ελέγχει αυτούς τους ιστοχώρους, παροτρύνουμε τους επισκέπτες να εξετάζουν εκ νέου τις πολιτικές προστασίας του απορρήτου.
 • Η διαδικτυακή πολιτική προστασίας απορρήτου της bybrand.gr ενδέχεται να υποστεί αλλαγές. Στην περίπτωση που γίνουν τέτοιες αλλαγές, θα ανακοινώνονται στο bybrand.gr
Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οτιδήποτε σας απασχολεί σχετικά με τους όρους χρήσης και την πολιτική του απορρήτου: shopping@bybrand.gr